2010/07/19

positivus iespaidos



jau nedēļu Mārtiņš ir prom UK un pamazām sāku aklimatizēties pie domas, ka brīvdienas ir manu draudzeņu un festivālu ziņā.
Šonedēļ - Positivus.
Tā kā manas iemaņas festivālos un iedzeršanā ir samazinājušās pusotra gada laikā, tad man nācās atzīt divas vispārpieņemtas un zināmas patiesības: braukt uz festivālu vajag piektdienā un dzert vajag pirms pasākuma nevis pasākuma laikā.
Kā zināms, tagad krīzes ietekmē vai kāda cita iemesla pēc, dzērienus festivālos var nopirkt nu, ļoti lēti un līdz ar to, ja tā labi ieskrienas un ieforsē, tad jau plkst. 2:00 gribas mājās un nākamā diena, kad jāsēžas pie stūres un jābrauc mājās, paiet tikai uz to, lai vakarā būtu sajūta, ka var braukt un aizbraukt!
Bet tagad par visu pēc kārtas.
ar Kristīni (gan nedaudz rūdītāku pasākumu apmeklētāju par mani) nolemjam, ka labāk braucam 6dienā, un izbraucam jau pl. 9:00 no Teikas. Laiks ir lielisks, pa ceļam Tūjā uz pāris stundām atplīstam saulē un tad jau dodamies tālāk- Salacgrīvas virzienā.
Rakaros iepazīstamies ar saīsināto ēdienkarti, es dabūnu 'kaimiņa prieku'- mēlīšu salātus bez piedevām :) un Kristīne- "vistu dumpi" ar piedevām un sidru, pasēžam ēnā, konstatējam, ka lielākā daļa jau vakardien no apmeklētājiem notusējuši Positivus un dodamies tālāk.
Pa ceļam konstatējam, ka mājas saimnieks, kur itkā esam sarunājušas naktsmājas, nav informēts par mūsu ierašanos. Bet tā kā festivālu laikā tā ir ikdienišķa parādība, tad piebraucam pie sētas un ejam droši iekšā, namamātei uzdāvinot milzīgu, vēsu arbūzu un namatēvam paspiežot roku, iedzīvojamies tīti sakarīgā teltsvietā un pasākuma var sākties.
Šī nu bija tā reize, kad pat silts Gruzīnu balvīns šķiet garšīgs, bet Bosca Fragolino pat tiek uz pārdesmit minūtēm ielikta vēsumā (ilgāk nebija laika, beidzās vīns)! :) un viss ir baigi forši.
Uzzinājām, ka apmēram 50 m attālumā ir Salacas peldvieta, tur noskalojam ceļa putekļus, sacērtamies un dodamies pasākuma virzienā!
Par pasākumu kā tādu- nenormāli daudz reklāmas - gan vajadzīgas, gan nevajadzīgas. Maggi, Merrild, Garnier, RedBull, Nordea, Gutta, Woki Doki, viss vienā + lēts alkohols!Cilvēku jūra, rindas uz tualetēm un uz bāru! :)
Vislielāko pārsteigumu manī radīja fakts, ka ar visu lielo burzmu pamanījos barā ieraudzīt pāris pazīstamus cilvēkus piedevām nepazaudēt savas draudzenes.
Nākamā diena gan pagāja, mēģinot attapties un meklējot auksto zupu.
Nākamnedēļ BBP būšu gudrāka un ņemšu vērā sava ķermeņa iespējas un amlitūdas!

1 comment:

  1. Labi, ka tur mēs pamanījāmies ne tikai nepazaudēties, bet arī viena otru vispirms sameklēt :)

    ReplyDelete